Kort om oss

Bygg og Tømrermester Hans Petter Krane er et veletablert firma som har over 132 års samlet erfaring i bransjen. Etablert i 1995. Vi holder til på Sætre i Hurum.
Vårt arbeidsområde er hovedsakelig Hurum og Røyken men vi har også en stor kundegruppe i Asker og Bærum, samt Oslo Vest og Drammensdistriktet.

Selskapet har i dag 7 ansatte tømrere med fagbrev/mesterbrev og 1 lærling. Vi har tilknyttet oss et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere innen andre fagområder.

om oss01

Firmaet har en rekke prosjekter i egen regi vedrørende oppføring av hus og hytter for videresalg.

bilpark01

Vi takker Albjerk bil , Lier hovedleverandør av bilparken vår, og for flott service og oppfølging døgnet rundt.

I 1998 fikk vi Sentral Godkjenning i følgende grupper: UTF.210.1 og KUT.210.1
Tømrerarbeider i tiltaksklasse 1. Sentral godkjenningsnr. 1998001679. Vi er også godkjent opplæringsbedrift og Medlem av OBU
Vi er opptatt av å kunne yte best mulig håndverksmessig service. Slik at kundene kan få oppfylt de ønskene De har på en fagmessig best utført måte. Vi føler selv vi har lykkes godt med å tilfredsstille kundenes behov.

Vi satser også på å utvikle og oppdatere oss kontinuerlig. Slik at vi kan tilby kundene de beste bygningsmessige løsninger.
 

Kvalitet er viktig. Vi har i dag 8 fullt utstyrte servicebiler. Disse prøver vi hele tiden å holde meget godt oppdatert med verktøy og utstyr, samt også utseende.

Generell informasjon

Postadresse
HANS-PETTER KRANE
Falkeveien 19
3475 SÆTRE

E-postThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobil 970 98 482


Se vårt Litex-kompetansebevis

Vi er en godkjent lærebedrift